ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинув один український військовий, ще двоє – поранені

Олена Карп'юк

|

Протягом минулої доби, 26 червня, російські окупаційні війська активізували бойові дії із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок боїв один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Минулої доби російські окупаційні війська 30 разів вдавалися до прицільного вогню по українських позиціях, 11 із яких – із озброєння, яке має бути відведене на визначені Мінськими домовленостями відстані. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

На Луганському напрямку найгарячіше було в районі населеного пункту Кримське. Там ворог вів вогонь по наших позиціях із 120-мм та 82-мм мінометів, БМП, гранатометів та стрілецької зброї. А по захисниках Новотошківського противник застосував артилерійські системи калібром 122 мм. Також ворожа активність спостерігалася біля населених пунктів Зайцеве, Південне, Троїцьке, Катеринівка, Майорськ та Оріхове.

На Донецькому напрямку противник застосував по захисниках Мар’їнки 82-мм міномет, підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. Також там зафіксували роботу снайпера. Під прицільним вогнем перебували також захисники Авдіївки, Новоселівки Другої та Пісків.

На Маріупольському напрямку російські найманці застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Противник обстрілював наші позиціі в районі населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове, Пищевик, Широкіне та Старогнатівка.

Внаслідок активних бойових дій один український захисник загинув, ще двох поранено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *