ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі загинуло троє українських захисників із 93 ОМБр

Андрій Котенський

|

Сьогодні вдень російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню. 4 рази із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Внаслідок ворожого обстрілу три українських військовослужбовці отримали порання несумісні із життям, а ще один був травмований. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де наші позиції обстрілювалися із 82-мм міномету.

На Донецькому напрямку противник вів турбуючий вогонь по захисниках Мар’їнки зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку бої точилися у районі населених пунктів Лебединське, Водяне, Гнутове та Талаківка, де ворог застосовував проти наших захисників гранатомети та стрілецьку зброю. Наші позиції біля Богданівки бойовики російських окупаційних військ випробовували на міць 122-мм артилерійськими снарядами. Внаслідок ворожого обстрілу три українських військовослужбовці отримали порання несумісні із життям.

У результаті активних бойових дій у районі населеного пункту Водяне ще один захисник України отримав поранення. Втрати ворога уточнюються.

Як стало відомо втрат зазнала 93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр».

«Сьогодні у нашій бригаді сталася трагедія. Під час вогневого нальоту противника на наші позиції в районі Богданівки отримали поранення, не сумісні з життям, троє наших військовослужбовців. Командування та особовий склад 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» висловлює співчуття рідним та близьким загиблих у бою побратимів. Полеглі бійці будуть представлені до державних нагород.

Загибель наших товаришів вчергове нагадує, що війна триває, але ми запевняємо – ворог дорого заплатить за пролиту кров українських воїнів!

Слава Героям! Вічна пам’ять!

До ранку помстимося…», –  йдеться у повідомленні 93-тьої окремої механізованої бригади «Холодний Яр».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *