ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова продасть чотири земельні ділянки

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 27 червня, під час продовження пленарного засідання Львівської міської ради депутати дозволили виставити на продаж чотири земельні ділянки на Сихові та в Рясному-1. Відповідні ухвали прийняли депутати під час сесії, про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті ухвали, дві земельні ділянки на просп. Червоної Калини, 2-а, площею 0,8471 та 0,3414 га, продадуть із аукціону. Вони призначені для розміщення багаторівневого паркінгу та закладу придорожнього сервісу. Сьогодні на ділянках немає жодних об’єктів нерухомого майна. Водночас стартової ціни для продажу цих двох ділянок міська рада Львова не встановила.

Також на аукціоні продадуть земельну ділянку, площею 0,2294 га на вул. Т. Шевченка, 313, що в Рясному-1. Як йдеться у проекті ухвали, вона призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна продажу становить 1 267 551 грн. Мінімальний крок – 63 377 грн.

Також міська рада Львова вирішила продати приватному підприємству «Захід ЛП» земельну ділянку загальною площею 0,1143 га на просп. Червоної Калини, 35-а за 1 662 304 грн. Вона призначена для обслуговування будівлі автомийки у комплексі з кафе-баром за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, приватне підприємство «Захід ЛП» зареєстроване у Львові на вул. Панаса Мирного. Його засновниками є Ігор Гаврилюк, Андрій Марчук та Руслан Ляшкевич.

Основний вид діяльності підприємства вказаний як технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *