ОСТАННІ НОВИНИ

Актори театру Заньковецької просять фінансово підтримати зйомки короткометражки

Дарина Смеречанська

|

Актори театру ім. Марії Заньковецької просять небайдужих львів’ян допомогти зібрати кошти на зйомки короткометражного фільму «Гамбіт».

 

Всього на зйомки необхідно 80 тис. грн.

«У нас є мета – екранізувати історію, яка могла стати реальністю кожної української родини. Український короткометражний фільм «Гамбіт» – це спроба привернути увагу до проблеми, з якою може зустрітися кожен третій українець – чи це пенсіонер, чи заможний бізнесмен, чи просто самотня людина. Наш сюжет заснований на РЕАЛЬНИХ подіях, і демонструє ті злочинні схеми, котрі щодня працюють і ширяться суспільством. Хто винен? Держава ? Чи кожен сам відповідає за свої вчинки? Чому в центрі Європи, в країні, яка йде в Європу, панує таке свавілля? Це реальна проблема, про яку варто говорити і яку варто вирішувати», – наголошують актори театру.

На даному етапі уже триває підготовчий період (травень-серпень) – пошук локацій, костюмів, реквізиту, розкадровка, перемовини з акторами та робота зі знімальною групою. Робота над оригінальним сценарієм уже закінчилася – вносяться останні правки. Відібрані актори для виконання головних ролей. Для виконання головної чоловічої ролі запрошено Януша Юхницького, а для виконання головної жіночої ролі – Олену Білоус.

В серпні розпочнуться зйомки. Вересень-жовтень – постпродакшн. Для забезпечення безперебійної роботи знімальної групи бракує коштів.

«Ви можете додати до нашої скриньки ту суму, яку вважатимете за потрібне. Ми будемо вдячні усім однодумцям. Якщо все піде за планом, маємо мету – організувати прем’єру вже у жовтні 2018 року у Львові. Звичайно, це залежить від фінансування», – наголошують актори.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *