ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра депутати вирішать, чи продовжувати екс-меру Львова оренду землі під його готелем

Наталя Дуляба

|

Завтра, 27 червня, під час продовження пленарного засідання Львівської міської ради депутати розглядатимуть питання про надання екс-меру Львова Любомиру Буняку земельної ділянки у проїзді Крива Липа, 3-А. Відповідне питання включене до порядку денного, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться в інформаційній записці до проекту ухвали, Любомир Буняк звернувся до Львівської облради з проханням продовжити на 10 років оренду земельної ділянки для обслуговування нежитлового будинку у проїзді Крива Липа, 3-А. Площа ділянки становить 0,0236 га.

Зазначимо, за вказаною адресою розташований міні-готель «Крива Липа»,, який належить Любомиру Буняку.

У 2008 році Львівська міська рада вже надавала в оренду згадану земельну ділянку дружині Буняка – ФОП Буняк Тетяні Хомівній. Втім термін дії оренди завершився 24 лютого цього року.

Також у 2008 році Тетяна Буняк подарувала Любомиру Буняку половину нежитлового будинку у проїзді Крива Липа, 3-А. Відтак тепер, аби оформити право оренди на земельну ділянку, екс-мер Львова звернувся з відповідним проханням у міську раду.

«На підставі звернення громадянина Буняка Любомира Костянтиновича представлених документів, на розгляд ради підготовлений проект ухвали, яким пропонується вилучити за згодою з користування громадянки Буняк Тетяни Хомівни земельну ділянку площею 0,0236 га у проїзді Крива Липа, 3-а та надати громадянину Буняку Любомиру Костянтиновичу земельну ділянку площею 0,0236 га в оренду терміном на 10 років для обслуговування нежитлового будинку у проїзді Крива Липа, 3-А», – йдеться у проекті рішення.

Якщо депутати міськради Львова завтра проголосують «за», то за оренду екс-мер Львова платитиме до міського бюджету 3% від нормативної грошової оцінки землі, а це – близько 46 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *