ОСТАННІ НОВИНИ

Заняття з медитації та класи арт-терапії: як пройшов фестиваль Lviv Yoga Day 2018

Вероніка Рой

|

Сотні львів’ян 22 дні щоранку займалися хатха-йогою та практиками медитації в парку Франка. 24 червня Yoga Challenge закінчився грандіозним флешмобом на Площі Ринок. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

«Ціль фестивалю – представити йогу як ефективний комплекс щоденних практик, що допомагають сучасній людині бути по-справжньому гармонійною, здоровою та, в результаті, щасливою. Головний меседж – йога це просто, і вона для кожного. Нас тішить, що з кожним роком фестиваль стає все популярніший і приносить користь людям», – говорить один з організаторів фестивалю Олександр Макаров.

Навіть за два дні фестивалю можна відчути позитивний ефект від йоги та медитації, та цьогоріч організатори пішли далі й вирішили сформувати у львів’ян здорову звичку до занять йогою, тож Lviv Yoga Day 2018 тривав аж 24 дні.

23 та 24 червня святкування Міжнародного дня йоги відбулося на Площі Ринок, у Палаці мистецтв та в парку Франка. Теорія та практика йоги, заняття з медитації, класи арт-терапії, дитячі активності, фуд-корт з вегетаріанськими стравами, концерти та багато іншого. Львів безперечно можна вважати лідером життя у стилі йога серед усіх українських міст.

Настрій свята у Львові також створювали музичні гурти з України та Румунії що два дні нон стоп заряджали публіку. Закінчився фестиваль масштабним йога-флешмобом, феєричною барабанною дефіліадою вулицями міста та настроєвими концертами на малій сцені фестивалю в парку Франка.

«Ми сподіваємося, що цей йога-челенж і фестиваль стануть для багатьох людей початком здорового повноцінного і щасливого життя», – розповіла організаторка фестивалю Lviv Yoga Day 2018 Марія Кропатницька.

Фото: організаторів заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *