ОСТАННІ НОВИНИ

Водійку, яка у Трускавці збила двох пішоходів, засудили до трьох років тюрми

Олена Карп'юк

|

Суд виніс вирок 35-річній мешканці Дрогобиччини, яку підозрювали у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілому). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Встановлено, що 28 вересня минулого року жінка, керуючи автомобілем марки Wolkswagen Transporter у Трускавці, не надала перевагу пішоходам, які переходили дорогу на неврегульованому переході та здійснила наїзд на них.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 27-річна потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом лонної та сідничної кісток, крижової кістки, перелом правої ключиці, множинні садна тіла та кінцівок.

Відтак Трускавецький міський суд засудив зловмисницю до 3 років ув’язнення з дворічним позбавленням права керування транспортними засобами, та на підставі ст.75 КК України, звільнено від основного покарання із встановленням іспитового терміну на 2 роки.

Під час судового засідання обвинувачена повністю визнала свою вину та відшкодувала матеріальні збитки. Крім цього, вона зобов’язана сплатити обом постраждалим 7 тисяч грн моральної шкоди.

Зазначимо, що зараз законність цього вироку перевіряє апеляційний суд Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *