ОСТАННІ НОВИНИ

«Українська пісня 2018» назвала нових зіркових хедлайнерів

Андрій Котенський

|

Стали відомі імена нових хедлайнерів грандіозного концерту Національного проекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project». До раніше озвучених «Воплі Відоплясова», Pianoбой, О.Torvald, Alyosha і Chemia (Польща) долучилися Melovin, Tayanna, Іван Navi та гурти Dilemma і Kadnay. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

27 найкращих виконавців на одній сцені виступлять напередодні 27-ої річниці Незалежності України. Грандіозний концерт проекту відбудеться 18 серпня на стадіоні «Арена Львів».

Обов’язкова умова для музикантів із-за кордону – вони ексклюзивно готують для виступу на «Арені Львів» по одній пісні українською мовою.

Разом із відомими артистами на сцену вийдуть і молоді виконавці та гурти – десятеро переможців відбіркового туру, який триває від початку травня 2018 р.

Цьогоріч до оргкомітету надійшло понад 300 заявок – з усіх куточків України: Запоріжжя, Дніпро, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Вінниця, Ужгород, Чернівці, Луцьк, Полтава, Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ… Переможців відбору «Української пісні 2018» визначають експерти – цього разу це музичний продюсер Руслан Квінта, музичний продюсер телеканалу «Україна» Геннадій Вітер, композитор Михайло Некрасов, засновник лейблу «Контрамарка» Олександр Порядченко, продюсер каналу М2 Роман Муха, головний редактор онлайн-журналу Karabas Live Ігор Панасов і генеральний продюсер «Українська пісня / Ukrainian Song Project» Тарас Курчик. А на допомогу експертній раді прийдуть інтернет-користувачі – на офіційному сайті Проекту у першій половині липня пройде два етапи голосування за конкурсантів.

Квитки на великий концерт «Українська пісня 2018» 18 серпня на «Арені Львів» – тут: Ukrainska-pisna.

У День Незалежності України, 24 серпня, концертну версію проекту покажуть телеглядачам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *