ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка Василина Кириченко здобула «бронзу» на Кубку Європи з дзюдо

Юлія Шпак

|

Вчора, 24 червня, у словенському місті Подчетртек завершився черговий етап Кубка Європи з дзюдо. Львів’янці Василині Кириченко вдалося здобути «бронзу» на цих змаганнях. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

 

У другий день змагань львів’янка, вихованка СДЮШОР – 2, майстер спорту міжнародного класу, дворазова чемпіонка Європи з дзюдо Василина Кириченко (тренер – ЗТУ Андрій Надопта) виборола бронзову медаль у категорії понад 78 кг.

Варто зазначити, що у першій сутичці Василина Кириченко здолала німкеню Lucht Renee, в другій – поборола російську спортсменку Євгенію Кардашову. А за вихід у фінал – Василина допустила помилку з німкенею Bouizgarne Samira. Мабуть, через втому після важкого міжнародного тренувального збору: в місті Токіо, «колисці» дзюдо – Кодокані, з найсильнішими дзюдоїстками світу.

Проте у боротьбі за бронзу – перемогла третю німкеню Krause Rahel.

В рамках Кубка змагалось 314 учасників, із 25 країн світу. Збірна команда України виборола шість нагород та посіла п’яту сходинку командного медального заліку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *