ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранили п’ятьох українських військових

Олена Карп'юк

|

Упродовж минулої доби, 23 червня, преважна більшість бойових дій на Донбасі проходила з застосуванням стрілецької зброї та гранатометів різних типів. У першій половині доби ворог активно застосовував ствольну артилерію та міномети, а ввечері на деяких ділянках лінії зіткнення – БМП. Протягом доби п’ятеро українських бійців було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Протягом доби бої тривали в районі населених пунктів Новотошківське, Кримське, Світлодарськ та Золоте, що на Луганщині. Не припинялися бойові дії на Донецькому напрямку поблизу Кам’янки, Пісків та Авдіївки. Найбільш активні бойові дії точилися на Маріупольському напрямку – в районі населених пунктів Лебединське, Павлопіль, Широкіне та Водяне.

Російські окупаційні війська 25 разів вдавалися до прицільного вогню по наших позиціях, десять разів ворог застосовував артилерію та міномети. Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу.

У темну пору доби ворог збільшив кількість обстрілів з артилерії великого калібру, забороненого Мінськими домовленостями, 5 наших захисників отримали поранення. Всіх їх госпіталізували, їм надається кваліфікована медична допомога.

Упродовж поточної доби російські найманці один раз відкривали вогонь по наших захисниках з РПГ та стрілецької зброї у районі населеного пункту Гнутове, що на Маріупольському напрямку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *