ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїхав Сергій Бубка

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 23 червня, з нагоди святкування Олімпійського дня з робочим візитом на Львівщині перебуває президент Національного Олімпійського комітету України Сергій Бубка. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

 

Сергій Бубка відкриває у Львові Олімпійський день. Урочисті заходи з нагоди свята сьогодні розпочалися на площі перед львівською оперою.

У програмі святкування – зустріч та знайомства з титулованими олімпійцями Львівщини, зарядка з олімпійцем, символічний забіг на 500 метрів для усіх бажаючих, виставка олімпійської літератури, показові виступи та майстер-класи з таких видів спорту: велотріал, важка атлетика, карате, футбол, настільний теніс, скелелазання, бокс, бадмінтон, дзюдо, тхеквондо, баскетбол, художня гімнастика та лижний спорт.

Також відбудеться розіграш подарунків серед усіх присутніх на святкуванні міжнародного олімпійського дня.

Зазначимо, Сергій Бубка є  чемпіоном Європи і світу, багаторазовим світовим рекордсменом, олімпійським чемпіоном зі стрибків із жердиною. Заслужений майстер спорту, доктор наук з фізичного виховання і спорту, Герой України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *