ОСТАННІ НОВИНИ

Поруч із Пасічною з’явиться новий житловий будинок

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 22 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Сейвбуд» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Довгій, 56, 56-А зі знесенням існуючих будівель. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ТзОВ «Сейвбуд» зводитиме житло на двох земельних ділянках загальною площею 0,1405 га. Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, категорія – землі житлової та громадської забудови.

Вказані ділянки розташовані у зоні Ж-1 – зоні садибної житлової забудови з допустимим видом забудови багатоквартирних житлових будинків до 4-х поверхів відповідно до зонінгу Сихівського району. Виконком міської ради дозволив забудувати їх на 46,7%.

Максимальна висота майбутнього житлового будинку не повинна перевищувати 15 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – максимум 5 поверхів.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Сейвбуд» створили лише вісім місяців тому, воно зареєстроване саме на вул. Довгій, 56. Засновниками компанії є Ігор і Маркіян Новицький, Андрій Ревич.

Основний вид діяльності ТзОВ «Сейвбуд» є будівництво житлових і нежитлових будівель, розмір статутного капіталу складає 10 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *