ОСТАННІ НОВИНИ

Антитерористичні навчання. Як на Львівщині знешкоджували «диверсантів»

Дарина Смеречанська

|

У Львівській області відбулися планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання. У навчаннях взяли участь співробітники СБУ, Національної гвардії, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, прикордонники, військовослужбовці Збройних Сил України та представники органів місцевої влади і самоврядування, інших суб’єктів боротьби з тероризмом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області.

 

За легендою навчань диверсійна група мала здійснити на Львівщині теракти на об’єктах критичної інфраструктури та місцях зберігання боєприпасів.

Силовики відпрацювали алгоритм спільних дій в умовах максимально наближених до реальних. На завершальному етапі навчань силами спецпідрозділів було проведено штурмову операцію зі знешкодження «терористів».

Керівники навчань детально проаналізувавши кожну фазу антитерористичної операції, відзначили високий рівень готовності суб’єктів боротьби з тероризмом до виконання завдань із запобігання вчиненню диверсій і терористичних актів, їх припинення та мінімізації наслідків.

Також було ретельно проаналізовано окремі елементи контрдиверсійної роботи та напрацьовані пропозиції щодо покращення їх ефективності.

Фото: СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *