ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали водія-порушника під наркотиками

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні зупинили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора вдень, під час патрулювання на вулиці Горській, інспектори патрульної поліції виявили автомобіль Skoda, водій якого порушив вимоги знаку 3.21, а саме – «В’їзд заборонено».

«Його зупинили, повідомили про причину зупинки та попросили пред’явити документи. Чоловік надав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та посвідчення водія. Поліс обов’язкового страхування водій не мав, оскільки, з його слів, не встиг виробити. Під час перевірки документів інспектор запідозрив, що на фотографії посвідчення водія інша людина. Також в чоловіка були ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік почав все заперечувати, проте його запросили у Франківський відділ поліції», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають патрульні, у відділі поліції, у присутності адвоката, чоловіка встановили в базі даних.

«Виявилося, що це зовсім інший громадянин ніж на фото. Крім цього, особу направили до медичного закладу, де за висновком лікаря встановили, що водій перебуває під впливом наркотичних речовин, а саме – наркотична речовина канабіс. Після цього, слідчі вилучили автомобіль та опечатали чого», – додають патрульні.

Патрульні склали на водія протокол за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння та винесли постанову за ч.2 ст.126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом. Подальшу долю водія буде вирішувати суд.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *