Львів уперше організовуватиме міжнародні змагання з триатлону

Наталя Дуляба

|

У Львові затвердили Програму з організації та проведення Міжнародних змагань Кубка Львова з триатлону «Lviv Triathlon Cup 2018». Відповідне рішення сьогодні, 21 червня, ухвалили під час сесії Львівської міської ради. «За» проголосували 37 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті ухвали, Міжнародні змагання з триатлону «Lviv Triathlon Cup 2018» у Львові відбудуться у вересні. Організовувати його буде міська рада спільно з обласною громадською організацією «Федерація триатлону».

Для цього в межах співфінансування з бюджету Львова виділять 300 тисяч гривень, які скерують на поліграфію, проведення онлайн-трансляції змагань, закупівлю кубків, медалей і грамот, технічне забезпечення заходу, харчування, проживання і трансфер спортсменів.

«Програма передбачає популяризацію триатлону серед населення, залучення дітей та молоді до участі у заняттях цим видом спорту, а також підвищення іміджу м. Львова на всеукраїнському та міжнародному рівнях як міста, у якому проводяться масштабні міжнародні змагання із залученням широкої аудиторії учасників та глядачів», – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської міськради Антон Нікулін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *