ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські забрали двох дітей у п’яних горе-батьків

Юлія Шпак

|

У Львові поліцейські спільно із соціальними працівниками забрали двох дітей з неблагополучної родини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

 

Вранці 19 червня дільничний офіцер Франківського відділу поліції прийшов до помешкання, де проживає неблагополучна родина. В квартирі він застав 33-річну львів’янку разом із чоловіком та їхніх малолітніх доньку і сина. Обоє дорослих були з ознаками алкогольного сп’яніння, в оселі панував безлад, антисанітарія, а діти були недоглянутими.

Негайно на місце події прибули працівники ювенальної превенції та соціальних служб Франківського району. За згодою матері  дітей забрали та помістили у спеціалізовані заклади.

Наразі 3-річна дівчинка та 8-річний хлопчик знаходяться під наглядом  медиків.

Щодо батьків, які вже неодноразово притягалися до відповідальності, складено протокол про адміністративне правопорушення. Вирішується питання про позбавлення їх батьківських прав.

Нагадаємо, вчора Львівський портал повідомляв, що поліцейські забрали дитину батьків, які кололись у присутності своєї дворічної доньки.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *