ОСТАННІ НОВИНИ

Нелегали-азербайджанці побили та обікрали двох мешканців Львівщини

Олена Карп'юк

|

Вчора, 19 червня, у Бродівське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у лікарню доставили двох мешканців району – 59-річного чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою та 66-річну жінку з закритою черепно-мозкова травмою і забійними ранами голови. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Поліцейські встановили, що потерпілі отримали тілесні ушкодження за місцем проживання. Напередодні, близько 23:00 год., у будинок жінки увірвалися невідомі та вдарили її металевою планкою по голові, після чого вона впала та зімітувала втрату свідомості.

Зловмисники почали нишпорити в помешканні і, прихопивши  зі собою чотири золотих персні, 10 тисяч гривень та 500 доларів США, телевізор «Самсунг», покинули будинок. Згодом жінка вибігла на подвір’я і виявила свого співмешканця із закривавленою головою, який лежав на землі, а його руки були зв’язані скотчем.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

На наступний день поліцейські у Житомирській області затримали трьох зловмисників, а четвертого – сьогодні, 20 червня, на Львівщині. Усі вони є громадянами Азербайджану, віком 36-50 років, які нелегально перебувають на території України.

Наразі перевіряється їхня причетність до скоєння інших злочинів. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *