ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранили трьох українських військових

Олена Карп'юк

|

За минулу добу, 19 червня, в районі проведення Операції об’єднаних сил російсько-окупаційні війська 26 разів порушували режим припинення вогню, тричі застосовуючи й заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння. Протягом доби три українські бійці отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

На Горлівському напрямку противник не припиняв спроб послабити оборонні рубежі наших захисників в районі населеного пункту Артемове.

На Донецькому напрямку, поблизу населених пунктів Авдіївка та Піски, ворог вів провокаційний вогонь зі стрілецької зброї.

Напруженою залишається ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Старогнатівка, Чермалик, Талаківка та Водяне.

Підрозділи Об’єднаних сил адекватно відповідали противнику на використання ним артилерії, мінометів, БМП та стрілецького озброєння і не дозволили ворогу покращити тактичне положення.

Під час бойових дій минулої доби три наших військовослужбовці отримали поранення.

Упродовж ночі 20 червня інтенсивність бойових дій на Донбасі зменшилась. Бої тривали лише з застосуванням стрілецької зброї. Станом на 07:00 год. ранку втрат серед українських бійців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *