ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні двічі за ніч спіймали п’яного водія

Юлія Шпак

|

Вночі львівські патрульні два рази зупинили нетверезого водія автомобіля Opel. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Як зазначається у повідомленні, під час проведення перевірки на алкогольне спа’яніння у медичному закладів  водій, бажаючи уникнути відповідальності, налив в пробірку для аналізів води.

«Сьогодні вночі, екіпаж патрульної поліції 3 батальйону, виявив автомобіль Opel на іноземній реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та попросили пред’явити документи. Під час спілкування, інспектор відчув характерний запах алкоголю та запитав чоловіка чи він вживав сьогодні спиртне. Водій повідомив, що не пив, проте від перевірки на стан алкогольного сп’яніння відмовився. Тоді інспектори запропонували чоловіку пройти перевірку в медичному закладі. Водій погодився. Вже в лікарні особі дали пробірку для аналізів. Проте водій вирішив схитрувати та налив туди води», – йдеться у повідомленні.

Патрульні це побачили та повідомили чоловіка, що таким чином він не зможе уникнути відповідальності, а тому йому краще співпрацювати та здати аналіз крові. Водій дозволив взяти лікарям кров для перевірки.

«Після цього громадянина відпустили, проте він викликав таксі та поїхав назад до свого автомобіля, який він припаркував на місці його зупинки патрульними.  Згодом чоловіка зупинив вже інший екіпаж патрульної поліції та запропонував ще раз пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння. Цього разу водій вирішив не витрачати свій час та погодився її пройти на місці», – розповідають у патрульній.

Також додають, що результат прилада Drager – 1.5 проміле. Це більш ніж в 7 раз вище норми. На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *