ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на фотовиставку Надії Бобків

Омелян Шевчук

|

З 21 червня по 6 липня 2018 року в галереї «Пори року» Львівської національної академії мистецтв буде представлена персональна виставка Надії Бобків, яка працює в жанрі пейзажної фотографії. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

На фотовиставці представлено понад двадцять робіт, зроблених за останні  5 років. Ця виставка репрезентує добірку фотографій,  на яких авторка виводить на перший план особливі місця – гологорські пейзажі, наділені простою естетикою, які з дитинства захоплювали художницю.

Як запевняє куратор проекту Марія Глушко: «Основні критерії щодо фотографій Надії Бобків — чистота сюжету та гармонія в кадрі. Роботи, котрі не піддавались жодній обробці в графічних редакторах, сповнені внутрішнього світла, тиші й умиротворення, відкривають глибинні почуття та емоції, викликані природою рідного краю, до якої тяжіє авторка у своїй творчості».

Фотохудожниця щоразу повертаєтеся туди,  щоб зафіксувати  ознаки того, як все змінюється впродовж років, які «шрами» з’явились на рідній землі та які нові «кордони» розділяють рідні простори.

«Мої роботи досить часто інтуїтивні. Фіксуючи  розмай «світів горішніх», я прагну передати той спокій, який відчуваю, перебуваючи у цій місцевості», – стверджує Надія Бобків.

Саме тому фотографії такі чутливі та привабливі для сприйняття. Це не просто виставка фотографій, це вікно у світ емоцій та переживань фотографа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *