ОСТАННІ НОВИНИ

У Буському районі поліцейські «прикрили» міні-завод, де підробляли паперову продукцію відомого виробника

Юлія Шпак

|

На Львівщині правоохоронці припинили роботу міні-заводу, де підробляли паперову продукцію відомого виробника. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.3 ст.177 КК України, правоохоронці встановили, що на міні-заводі, розташованому у Буському районі на Львівщині, у промислових масштабах здійснювалось виробництво контрафактної продукції – паперових рушників, серветок, туалетного паперу, тощо із незаконним нанесенням зображення логотипів промислового зразку одного з відомих виробників Львівщини.

«Паперові вироби зловмисники виготовляли за допомогою чотирьох промислових станків з завезеної сировини. Також правоохоронці встановили та припинили діяльність «перевалочного майданчика» із магазином-складом для гуртової реалізації фальсифікату. Попереджено потрапляння на споживчий ринок «товару» вартістю більше 180 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили промислові станки та більше сорока тисяч одиниць фальсифікованої паперової продукції загальною вартістю понад чотириста тисяч гривень, а також встановили організатора та осіб, причетних до незаконного виробництва.

Наразі встановлюються джерела постачання сировини для виготовлення контрафакту, місце виготовлення поліграфії та мережу збуту виготовленої на міні-заводі продукції.

Зловмисникам загрожує покарання – штраф або позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років або без такого та з конфіскацією та знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для її виготовлення. Досудове розслідування триває.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *