Минулої доби на Донбасі поранено чотирьох українських військових

Юлія Шпак

|

Вчора, внаслідок ведення бойових дій на Луганському напрямку, а саме в районі Кримського, під час ворожого обстрілу отримав поранення один наш військовослужбовець. Окрім того, за минулу добу бойових травмувань зазнали троє наших бійців. Серед травмованих військові медики, які під час обстрілу наших укріплень займалися евакуацією пораненого захисника. Усіх поранених і травмованих було оперативно доставлено до лікувального закладу, стан їх здоров’я характеризується як задовільний. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі Нацбезпеки України.

 

Луганський напрямок

Минулої доби зафіксовано 4 прицільних обстріли з боку противника. Бойовики не змінили інтенсивності та напрямків обстрілів, і звечора до ночі вкотре вели вогонь по нашим укріпленням поблизу Кримського та Новотошківського. Там зафіксовано вибухи 15 ворожих мінометних боєприпасів 120-го калібру. Вогонь вівся з окупованого противником н.п. Жолобок.

Крім того, надвечір російсько-окупаційні війська вчергове обстріляли позиції захисників Кримського. Цього разу ворог застосував мінометів калібру 82-мм. Наші оборонці зафіксували 17 розривів ворожих мін.

Ворожі вогневі провокації із застосуванням озброєння БМП, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були зафіксовані в районі Гладосового.

Наші захисники відкривали адекватний вогонь у відповідь зі штатної стрілецької зброї.

Донецький напрямок

Порівняно із вчорашнім днем ворожа активність не змінилася. Тут відбулося 16 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Гаряче було надвечір поблизу Старогнатівки. З околиць окупованої Новоласпи противник випустив 51 міну калібром 120-мм.

Близько опівночі, біля н.п Піски, бойовики обстріляли наші позиції з мінометів 82-го калібру. Оборонці зафіксували 6 розривів мін.

Не припинялись ворожі вогневі провокації також біля н.п Піщевик, Гнутове, Лебединське, Водяне, Широкине та Авдіївка.

Біля згаданих населених пунктів противник вів турбуючий вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних типів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *