ОСТАННІ НОВИНИ

ДСНС не дозволила відкрити сім дитячих таборів на Львівщині

Соломія Головіна

|

ДСНС Львівщини підписала акти готовності щодо прийому дітей для 10 закладів оздоровлення і відпочинку. Про це сьогодні, 18 червня, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив начальник ГУ ДСНС у Львівській області Сергій Дмитровський, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як він зазначив, із 24 об’єктів, перевірку успішно пройшло 10. Сергій Дмитровський наголосив, що виявлені проблеми здебільшого стосувалися сигналізації, водопостачання, первинних засобів пожежогасіння.

«На сьогоднішній день ми підписали 10 актів готовності підприємств для прийняття діточок на оздоровлення. Окрім цього, провели інструктаж для обслуговуючого персоналу, мова йде про 347 осіб», – зазначив начальник ГУ ДСНС у Львівській області.

Для решти 14 закладів, як він пояснив, ці акти не підписані, тому що не були усунені недоліки, які були вказані ще у березні.

Водночас директор департаменту соціального захисту населення  Львівської ОДА Наталія Кузяк пояснила, що насправді йде мова про 17 таборів, а не про 24, бо серед них  є банкрути і ті, які не профілюються на дитячому відпочинку і оздоровленні.

«24 заклади оздоровлення і відпочинку – це ті, які внесені у реєстр Мінсоцполітики як такі, що будуть надавати послуги. З них тільки 17 планують надавати послуги протягом 2018 року. Решта закладів, які були внесені у реєстр або збанкрутували, або не надають послуги з дитячого оздоровлення та відпочинку, а лише для дорослих», – зазначила вона.

Загалом у 2018 році планують оздоровити понад 101 тисячу дітей зі Львівщини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *