ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти нині розпочнуть голодування під стінами мерії і принесуть Садовому кувалду для незаконних забудов у Львові

Дарина Смеречанська

|

Громадські активісти сьогодні, 18 червня, о 9.30 збираються оголосити протестне голодування під стінами Львівської міської ради і вимагатимуть у міського голови Андрія Садового взятися за незаконні забудови. Для цього під час акції меру принесуть кувалду. Про це повідомляють організатори.

 

Як зазначається, мер Львова підтримав голодний протест мера Золочева  Ігора Гриньківа проти незаконного будівництва. І, за словами активістів, всю країну облетіла яскрава світлина як Андрій Садовий бореться проти незаконної забудови в Золочеві, трощачи її кувалдою.

«На жаль, у рідному місті, яке очолює вже 13-ий рік поспіль, Андрій Іванович не такий дієвий та радикальний. Незаконне будівництво – одна з топових проблем у Львові. Антизабудовні активісти провели десятки акцій, добилися створення та засідання не однієї робочої комісії по вирішенню проблем у сфері містобудування. Але ми не бачимо вирішення питань на користь громади, питання заговорюються, у судах укладаються мирові угоди, інтереси мешканців не враховуються. Тому ми оголошуємо протестне голодування під стінами мерії, сподіваючись, що бодай так нас почує наш міський голова. Адже чим ми гірші, ніж мер Золочева? Ми принесемо для Андрія Івановича кувалду і чекаємо від нього не менш рішучих дій у вирішенні питань з незаконним будівництвом у Львові!», – наголошують у ГО «Народна дія».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *