ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» затримали чоловіка, який намагався перетнути кордон з паспортом товариша

Юлія Шпак

|

Мостиські прикордонники затримали мешканця Дніпропетровської області, який намагався перетнути кордон з паспортом товариша. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Вчора, на пішому переході пункту пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники затримали 32-річного громадянина України, який намагався незаконно перетнути державний кордон використовуючи чужий паспортний документ.

«Чоловік, аби  уникнути тимчасових обмежень у виїзді за кордон, вирішив обманути прикордонників. Для цього він взяв паспорт у свого товариша і таким чином сподівався безперешкодно пройти паспортний контроль. Однак в ході проведення ідентифікації особи пильний інспектор прикордонної служби зауважив розбіжності у зовнішності подорожнього та зображення у паспорті», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка за кордон не пропустили та склали документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Крім того, прикордонники вилучили паспортний документ товариша порушника, яким він намагався скористатися всупереч вимогам закону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *