ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові невідомий чоловік кинув вибухопакет в магазин

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 16 червня, близько 13 години у Львові на вулиці Широкій невідомий чоловік кинув в магазин одягу вибухівку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє працівник Нацполіції Ігор Зінкевич.

 

«В магазині «Євросекондхенд», що знаходиться по вулиці Широка, 81а, невідомий чоловік кинув , предмет схожий на вибухівку, який вибухнув. Внаслідок цього утворився сильний їдкий дим і хімічний запах. Через задимлення працівники почуваються погано, кажуть пече у грудях. З слів свідків чоловік побіг в сторону “Левандівського” ринку», – йдеться у повідомленні.

Згодом у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області повідомили, що двоє молодих людей, зі слів продавця, хлопець та дівчина здійснили покупку речей на суму 300 гривень, розраховувалися готівкою. Раптово, на касі почувся слабенький хлопок та шипіння, різкий та їдучий запах, котрий відчули відвідувачі, що були біля каси. Молоді люди втекли.

«Від жінки-заявниці було відібрано пояснення, котре передали слідчим. На місці працюють екіпажі ГРПЧ-2, ШМД, служба 104 , Слідчі Залізничного ВП. Патрульні перевіряють прилеглі вулиці по орієнтуванню», – зазначили у патрульній поліції.

В ГУНП у Львівській області зазначили, що поліцейські попередньо встановили, що незначне задимлення та різкий хімічний запах в магазині спричинив вибухопакет для страйкболу. Постраждалих немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *