ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть майстра лісу та лісника, яких викрили на розтраті деревини

Юлія Шпак

|

На Львівщині у розтраті деревини викрили майстра лісу та лісника. Посадовці відпускали лісопродукцію без проведення передоплати, чим завдали збитки лісопідприємству. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

 

«Правоохоронці встановили, що службовці впродовж 2011 року здійснювали реалізацію лісопродукції суб’єктам підприємницької діяльності та населенню району без відповідної передоплати та внесення коштів до каси лісогосподарства. Таким чином було розтрачено більше 70 кубічних метрів заготовленої лісопідприємством деревини», – йдеться у повідомленні.

Майстру лісу та ліснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Їм загрожує від трьох до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років без права  обіймати  певні  посади  чи  займатися  певною  діяльністю терміном до трьох років. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *