ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі постраждало троє наших військових

Омелян Шевчук

|

Упродовж минулої доби, 10 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Противник вкотре, не дотримуючись Мінських домовленостей, намагався послабити оборону наших підрозділів на окремих напрямках. Під час бойових дій троє наших захисників отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу ООС.

 

Російсько-окупаційні війська 32 рази порушили режим припинення вогню, з них 7 разів із застосуванням важкого озброєння – 120 та 82-мм мінометів.

На Луганщині найбільш активні бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське. На Донецькому напрямку підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону в районі населеного пункту Опитне. Адекватну відповідь ворог отримав на Маріупольському напрямку – поблизу населених пунктів Павлопіль, Водяне та Лебединське.

В результаті ведення активної оборони, за даними розвідки, 1 окупант знищений та 3 поранені.

Вночі поточної доби, 11 червня, в районі населеного пункту Новотошківське противник застосував заборонені міжнародними домовленостями 122-мм артилерійські системи, наражаючи на небезпеку мирних мешканців найближчих населених пунктів.

Станом на 7.00 ранку втрат наших військовослужбовців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *