ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщину відвідали принц та принцеса Ліхтенштейну

Анастасія Шостак

|

Спадковий принц Алоїз та спадкоємна принцеса Софі із Князівства Ліхтенштейн відвідали Львівщину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Під час візиту принц Алоїз та принцеса Софі зустрілись із керівництвом області та обговорили активізацію українсько-ліхтенштейського діалогу та торговельно-економічне співробітництво. Зокрема зупинилися на напрямку зеленого сільського господарства.

У межах свого візиту до України,представники королівської родини також зустрілись із Президентом України Петром Порошенком.

Окрім того принцу та принцесі передали листа із проханням зробити офіційне звернення до керівництва Росії щодо звільнення Олега Сінцова та ще майже 60 українських політичних в’язнів.

Також делегація ознайомилась з історичними пам’ятками Львова. Зокрема, принц Алоїз та принцеса Софі відвідали Вірменський кафедральний собор Успіння Пресвятої Богородиці, Латинський кафедральний собор – Митрополичу базиліку Успіння Пресвятої Діви Марії, церкву Успіння Пресвятої Богородиці, а також  Гарнізанний храм святих апостолів Петра і Павла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *