ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок демонтували незаконний майданчик «П’яної вишні»

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 6 червня, на площі Ринок демонтували літній майданчик закладу «П’яна вишня». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, передає Львівський портал.

 

«Пл. Ринок, заклад «П’яна вишня». Демонтовують літній майданчик, всі столики забрали», – написав Ігор Зінкевич.

Львівський портал звернувся до комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління», яке й займається демонтажем незаконних літніх майданчиків у Львові. Однак там зауважили, що фахівців, які б могли прокоментувати ситуацію із «П’яною вишнею», зараз немає.

«Всі зараз перебувають на демонтажі, тому наразі навіть нема нікого, хто би міг щось коментувати», – зазначили в КП «Адміністративно-технічне управління».

Зазначимо, заклад «П’яна вишня» входить у відому львівську мережу «Холдинг емоцій !FEST». І дозволу на розміщення свого літнього майданчика на площі Ринок він не мав.

Як повідомляв Львівський портал, цьогоріч центр Львова знову заполонили незаконні літні майданчики. Велику кількість майданчиків без відповідних дозволів активно встановлює саме мережа закладів «!FEST», яку пов’язують із міським головою Андрієм Садовим.

Депутати міської ради з цього приводу кажуть, що на певні заклади у Львові «закривають очі» через вказівки керівництва мерії. Водночас депутати заявляють, що змінити ситуацію з незаконними літніми майданчиками, зокрема й «!FEST’у», може лише сам Андрій Садовий.

Детальніше дізнатись про незаконні літні майданчики Львова, а також про те, як підприємці вже навчились їх легалізувати, читайте у матеріалі «У полоні ресторанів: як Львів обростає незаконними літніми майданчиками».

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *