ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні затримали рецидивіста, який викрав самокат і велосипеди та ховав їх у кущах

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні затримали рецидивіста, який викрав три велосипеди та самокат. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львіввській області.

 

Близько 5 години ранку патрульні отримали виклик від аноніма про те, що він бачить як невідома особа зламавши чи то підвал чи горище виносить велосипеди та інші речі і ховає їх у кущі. Подія відбувалася в районі вулиць Тернопільська -Луганська.

«Піший та автоекіпаж патрульної поліції одразу вирушили на виклик. Обстежили прилеглі території і на одній із згаданих вулиць побачили особу, яка відповідала описам заявника. 32-річний чоловік не зміг пояснити свого перебування на даній території. Вище у кущах виявили три велосипеди, самокат та інші побутові речі і сумку з особистими речами. Де він взяв ці речі, теж не сказав. Також у нього при собі був чек з ломбарду на телефон», – йдеться у повідомленні.

На місце викликали слідчих. Згодом, громадянина, який вже раніше притягався за наркотики, доставили у відділ поліції разом із переліченими предметами. Тепер слідчі мають встановити походження цих речей і власників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *