ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині арештували 23-річного молодика, який в один день вчинив два злочина

Юлія Шпак

|

На Львівщині затримали мали зловмисника, який вчинив два злочина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Буське відділення поліції наприкінці травня звернувся 28-річний місцевий мешканець, котрий повідомив, що на вулиці поблизу дому його побив невідомий чоловік.

«Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 23-річний житель міста Буськ, який на фоні раптової особистої неприязні наніс заявнику кілька ударів в область обличчя та тулуба. Також правоохоронці з’ясували, що зловмисник причетний до іншого злочину, скоєного цього ж дня – крадіжки мобільного телефону «Нокіа 1280» у 39-річного брата потерпілого», – йдеться у повідомленні.

Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статтей, – до п’яти років позбавлення волі.

Суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Розслідування в межах кримінальних проваджень завершено. Обвинувальний акт скеровано на судовий розгляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *