ОСТАННІ НОВИНИ

На Івано-Франківщині майже добу шукали 4-річного хлопчика, який заблукав у лісі

Юлія Шпак

|

Правоохоронці Прикартаття знайшли 4-річного хлопчика, якого шукали майже добу. Пошуки дитини позпочали пообідньої пори учора, 2 червня, а тривали вони до 7 години сьогоднішнього ранку. Знайшли хлопчика в лісі, де він спав під деревом.  Про це повідомили у Нацполіції України.

 

Учора, 2 червня, до поліції надійшло повідомлення про зникнення 4-річного жителя Рожнятівського району. Дитина пішла з дідом випасати худобу і заблукала у лісі.

«Після двох годин пошуків власними силами родичі зниклої дитини звернулися до поліції. Після цього на пошуки хлопчика негайно вирушили поліцейські, кінологи, військовослужбовці Нацгвардії, працівники ДСНС», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що згодом до них приєдналися сотні небайдужих місцевих жителів та мешканців інших сіл і міст Прикарпаття, які відгукнулися на повідомлення про зникнення дитини

«Пошуки тривали усю ніч. Сьогодні, 3 червня, близько 7.00 дитину знайшли сплячою під деревом у лісі. Стан здоров’я хлопчика задовільний, його повернули батькам», – додають у поліції.

Фот: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *