ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові дозволили перетворити старовинну віллу на вулиці Уласа Самчука в готель

Соломія Головіна

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради дав «добро» на перепланування вілли, яка розташовується на вулиці Уласа Самчука,6, під готель. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Власне, під час засідання виконкому сьогодні, 1 червня, прийняли рішення затвердити містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на реставрацію з пристосуванням гр. Шпиркою О. І. вілли (пам’ятка архітектури, охоронний № 1369) на вул. Уласа Самчука, 6 під готель.

Фото: google.maps

Земельна ділянка на вул. Уласа Самчука, 6 знаходиться у межах історичного ареалу м. Львова.

Як наголошується у містобудівних умовах та обмеженнях, проектом  враховуватиметься розміщення поряд парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк», а також недопущення виникнення руйнувань суміжної забудови з влаштуванням необхідних інженерно-технічних заходів, які запобігатимуть стіканню атмосферних опадів з покрівель та карнизів проектованого об’єкта на прилеглу територію.  Гранично допустима висотність будівель – 8,50 м та 18,45 м.

Додамо, що дім на вулиці Уласа Самчука, 6 збудований 1896 року за проектом Емануеля Яримовича для нафтового промисловця, колекціонера, піонера тенісу у Львові Едмунда Кароля Лозинського.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *