ОСТАННІ НОВИНИ

До львівського центру репродуктології за рік звернулося майже 2,5 тисячі безплідних пар

Соломія Головіна

|

За останній рік до фахівців Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я з проблемами безпліддя звернулися 2 457 подружніх пар. Завдяки кваліфікованості фахівців медзакладу 1 665 родин таки стали батьками. Про це під час прес-конференції повідомила директор Марія Малачинська, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Із сімейних пар, які звертаюлися по допомогу до фахівців Центру репродуктології, 58,8% жінок та 41,2% чоловіків виявилися безплідними.

Марія Малачинська  наголосила, що завдяки правильно поставленому діагнозу, сучасному лікуванню та професіоналізму спеціалістів 1665 пар отримали омріяну можливість народити дитину і стати батьками.

Окрім цього, директор Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я розповіла, що 31,5% жінок з безпліддям змогли завагітніти після проведеного оперативного лікування завдяки гістероскопії. А у 19,2% жінок вагітність наступила після внутрішньо маткових інсемінацій (процесів введення підготовленої сперми чоловіка у порожнину матки поза процесом статевого акту).

Довідка:

Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення – це комунальна медична установа ІІІ рівня акредитації. У Центрі надають спеціалізовану медичну допомогу з питань планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я населенню у Львівській області.

Центр забезпечує спеціалізовану, консультативну, діагностичну та лікувальну допомогу:

-сім’ям в попередженні непланової вагітності;

-жінкам з безпліддям різного генезу, невиношуванням вагітності;

-жінкам в активному репродуктивному віці;

-жінкам в період преклімаксу і клімаксу;

-чоловікам з порушенням репродуктивного і сексуального здоров’я;

-дівчаткам-підліткам з ризиком на формування порушення репродуктивної функції;

-здійснює профілактику та лікування інфекційних хвороб, які передаються статевим шляхом і впливають на репродуктивне здоров’я;

-здійснює профілактику вродженої та спадкової патології;

-забезпечує неінвазійну пренатальну діагностику вагітних;

-забезпечує профілактику та лікування ендокринних захворювань, що призводять до порушення репродуктивного здоров’я;

-здійснює профілактику та діагностику дисгормональних захворювань молочної залози;

-забезпечує консультування з питань психологічної гармонії у шлюбі, психологічний супровід сім’ї на різних етапах її розвитку, індивідуальне психологічне консультування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *