ОСТАННІ НОВИНИ

Бізнесмену Козловському дозволили будівництво житлового кварталу із двома 90-метровими багатоповерхівками

Соломія Головіна

|

ТзОВ «Авалон статус» збудує на Сихові п’ять багатоквартирних будинків та торговий центр. Виконавчий  комітет Львівської міської ради сьогодні затвердив містобудівні умови та обмеження для них. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Розміщуватимуться вони на просп. Червоної Калини, 60. Зокрема, два будинки сягатимуть 90 метрів, решта – 68, 72, 75 метрів. Торговий центр буде заввишки 17 метрів.

Четверо багатоквартирних будинків матимуть вбудовано-прибудовані приміщення громадського призначення та підземний паркінг, один – центр дитячого дозвілля, а також підземний паркінг.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання: з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням в нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого, соціального і комерційного призначення при умові поверхового розділення різноманітних видів використання. Житлові приміщення на 1 поверсі не допускаються. Площа житлових приміщень сукупно не повинна перевищувати 60 % від загальної площі цілого комплексу.

Торговий центр  і житлові багатоповерхівки розмістяться на земельній ділянці площею 2,1 га.

Додамо, що це будуть перші у Львові хмарочоси заввишки до 30 поверхів.

Як відомо, депутат Львівської міськради, бізнесмен Григорій Козловський називає себе співвласником цієї фірми-забудовника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *