ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знову "замінували" п’ять бізнес-центрів

Олена Карп'юк

|

Вчора ввечері, 30 травня, правоохоронці вдруге за день отримали повідомлення про замінували бізнес-центрів у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Львівській області.

 

«Згідно з інформацією ДСНС, надійшло повідомлення про замінування бізнес-центрів за адресами: вул. Шевченка 111, вул. Промислова 50-52, вул. Б. Хмельницького 176, вул. Наукова 7а-7б, вул. Героїв УПА, 73», – йдеться у повідомленні гарячої лінії міста.

Як пояснили Львівському порталу у прес-службі Головного управління національної поліції у Львівській області, протягом учора, 30 травня, повідомлення про замінування дев’ятьох бізнес-центрів у місті надходило двічі: вдень та пізно ввечері.

В обох випадках на місце події виїжджали вибухотехніки та інші спецслужби, однак жодних вибухонебезпечних предметів не виявили. Станом на ранок вказані бізнес-центри працюють у звичному режимі.

Нагадаємо, бізнес-центри у Львові «мінують» уже кілька днів поспіль. Всі повідомлення про замінування були неправдивими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *