ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко ревізував хід будівництва гуртожитків для військових на Львівщині

Омелян Шевчук

|

Під час робочого візиту на Львівщину Президент України Петро Порошенко здійснив ревізію Міжнародного центру миротворчості та безпеки й 184-го Навчального центру, що входять до складу Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної академії СВ.

 

Метою його перебування на теренах структурних підрозділів видового військового вишу стало інспектування будівництва житлового фонду для військовослужбовців.

Разом із Петром Порошенком на військовий полігон також прибули перший заступник глави адміністрації президента Віталій Ковальчук, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак та чиновники місцевого рівня. Зустрічав десант високопосадовців начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

В ході візиту Петро Порошенко особисто оглянув процес будівництва у селищі Старичі казарм та гуртожитків, які призначені для проживання військовослужбовців та членів їхніх сімей. Після цього глава держави провів нараду із представниками Міноборони та керівництвом ЗС України з питань подальшої розбудови соціально-побутової інфраструктури військових частин та закладів Вітчизняного війська.

За його словами, в попередні десятиліття, під керівництвом різних міністрів оборони, казарми рівнялися з землею цілими містечками. Продавалися будівельним компаніям під знесення та комерційну забудову, руйнувалися без ремонту.

«В результаті нам з вами випала місія відновлювати житловий фонд армії. Плануємо збудувати 184 гуртожитки на 23 тисячі осіб у 21-й області України. Ми забезпечуємо це будівництва зокрема із спецконфіскованих активів, награбованих режимом Януковича», — наголосив Петро Порошенко.

Окрім того, він висловив своє задоволення темпом виконання робіт на будівельних майданчиках, які розташовані саме на теренах дислокації структурних підрозділів Національної академії сухопутних військ, та звернув увагу на старанність керівництва та всього колективу навчального закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *