ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 62-річний чоловік, видаючи себе за американця, двічі намагався перетнути кордон

Олена Карп'юк

|

Вчора, 23 травня, на українсько-польському кордоні двічі затримували 62-річного українця, який, видаючи себе за американця, намагався незаконно перетнути кордон. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

Вчора, в пункті пропуску «Краківець» 62-річний чоловік під час оформлення на виїзд з України подав на паспортний контроль документ громадянина США, повідомивши стосовно себе неправдиві відомості. Виїзд йому прикордонники не дозволили, а також оформили документи щодо спроби незаконного перетинання державного кордону.

«Не пройшло і декількох годин, як прикордонний наряд підрозділу на спостережній вежі поблизу пункту пропуску побачив невідомого, який через поле пішки прямував у бік кордону. Група реагування правоохоронців затримала розшукуваного – ним виявився цей же подорожній, який вирішив іншим незаконним способом таки дістатися до сусідньої Польщі», — йдеться у повідомленні.

За спробу незаконного перетинання держаного кордону України рішенням суду 62-річного чоловіка притягнули до адміністративної відповідальності та наклали на нього штраф у розмірі 3400 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *