ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Львівщини заблокували залізничну колію через малу кількість вагонів у електричці «Львів – Сянки»

Олександр Косик

|

У Львові на станції «Скнилів» близько півтори сотні осіб перекрили рух електрички «Львів – Сянки», бо їм не вистачало місця у ньому. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Вчора, 21 травня, о 18:11 у Залізничний відділ поліції ГУНП у Львівській області надійшло повідомлення, про те, що цього ж дня о 17:59 год. у Львові по вулиці Авіаційна, 6, на залізничній станції «Скнилів», громадяни в кількості близько 150 осіб, перекрили рух електропоїзду сполученням №6025 «Львів – Сянки», а саме, перебувають на залізничній колії станції через те, що в електропоїздах недостатньо місць, подано лише по чотири вагони та вимагають надання додаткових вагонів.

На місці події перебували представники регіональної філії «Львівська залізниця» Публічного акціонерного товариства «Українська залізниця»”, які запевнили громадян, що буде збільшено кількість вагонів у електропоїздах, після чого громадяни звільнили залізничне полотно та рух вищевказаного електропоїзда близько 19:15 год. було відновлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *