ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині створили Координаційну раду учасників бойових дій

Олександр Косик

|

За ініціативи громадських організацій учасників АТО у Львові створили Координаційну раду учасників бойових дій Львівщини, яка буде комплексно вирішувати проблеми учасників бойових дій, враховуючи їх думки під час формування та реалізації національної політики. Про це сьогодні, 22 травня, під час прес-конференції повідомили члени ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Метою ради є налагодження ефективної взаємодії з органами влади з питань захисту і реалізації законних прав та інтересів учасників бойових дій, членів їх родин, сімей, члени яких загинули на фронті. Окрім того рада хоче добитися участі учасників бойових дій у здійсненні громадського контролю за проведенням структурних реформ у державі.

«Тут об’єднано дуже багато АТОшних середовищ, які будуть працювати над тим, щоб захищати, відстоювати і реалізовувати інтереси учасників бойових дій в кожній сфері су спільного життя. Мова йде про захист їх інтересів, щоб учасники  бойових дій могли ставати достойними членами суспільства і щоб їх думка повсякчас була врахована, навіть в формуванні державної політики», – пояснив один з членів ради Тарас Бобанич.

Додамо, що до складу складу Координаційної ради входить 13 громадських організацій, проте члени ради запевнили, о долучатимуть до себе й інших, хто матиме бажання допомогти у реалізації основних завдань ради.

Також на першому засіданні були присутні представники влади Львівщини, які пообіцяли повну підтримку діяльності органу, щоб спільними зусиллями боротись за зміни в державі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *