ОСТАННІ НОВИНИ

На Грибовицьке сміттєзвалище надалі продовжують вивозити сміття, - депутат

Юлія Шпак

|

Попри заборону прокуратури у Львівській області, на проведення будь-яких робіт, на Грибовицькому сміттєзвалищі продовжується вивіз будівельного і побутового сміття потайки, вночі. Про це у Facebook повідомив депутат Жовківської райради Ігор Муравський, передає Львівський портал.

 

За його словами, небайдужими місцевими мешканцями вже більше місяця проводиться моніторинг Грибовицького сміттєзвалища,і гудронових озер.

«На фото і відео видно ,що попри заборону прокуратури у Львівській області, на проведення будь-яких робіт на Грибовицькому сміттєзвалищі, продовжується вивіз будівельного і побутового сміття потайки, вночі. Крім цього викопані котловани у, які, ймовірно, наповнюються сміттям,а згодом їх загортають», – йдеться у повідомленні.

Також Ігор Муравський звернувся до правоохоронних органів та екоінспекції з проханням відреагувати і перевірити інформацію,згідно чинного законодавства України і в межах своїх повноважень.

Нагадаємо у листопаді 2016 року суд підтримав позицію прокуратури та зобов’язав виконавчий комітет ЛМР припинити діяльність Грибовицького сміттєзвалища.

Також нещодавно повідомлялося, що на території Грибовицького сміттєзвалища горе-підприємці знову взялися незаконно вивозити і «кип’ятити» небезпечні відходи – кислі гудрони.

Фото та відео: Михайло Заяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *