ОСТАННІ НОВИНИ

Внаслідок пожежі у житловому будинку двоє мешканок Львівщини отримали термічні опіки

Юлія Шпак

|

Через пожежу в житловому будинку у Жовківському районі двоє жінок отримали опіки. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС у Львівській області.

 

Так, 18 травня о 01:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Гребінці Жовківського району. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, розміром 10 х 5 м.
На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи 17 ДПРЧ м. Жовква, місцевих пожежних команд с. Куликів та с. Зіболки.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів полум’я охопило частину будинку. Вогнеборці запобігли перекиданню пожежі на господарську прибудову.

Внаслідок пожежі травмовано дві особи. 67-річна власниця отримала термічні опіки обличчя, потерпіла після огляду від госпіталізації відмовилась. 45-річну дочку власниці з термічними опіками спини доставлено в 8-му міську клінічну лікарню м. Львова.

Пожежу локалізовано о 02:03 та ліквідовано о 02:37. Вогнем знищено перекриття, покриття та речі домашнього вжитку на площі 50 кв.м, пошкоджено стіни та дах прибудованої цегляної господарської будівлі, розміром 3 х 4 м на площі 8 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 7 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *