ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова знову просить Козловського демонтувати надбудову на даху «Гранд Готелю»

Олена Карп'юк

|

Адміністративна комісія при виконкомі Львівської міської ради сьогодні, 15 травня, під час засідання прийняла рішення надіслати повторного листа власнику «Гранд Готелю» з вимогою демонтувати самовільно встановлену надбудову на даху готелю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Це вже не перша металева конструкція, яка з’являється на «Гранд Готелі». На наше звернення першу конструкцію власник демонтував. Теперішня, друга конструкція, встановлена самовільно. Ми скерували лист власнику з вимогою її демонтувати. Поки відповіді немає», – розповіла начальниця управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко.

У свою чергу голова адмінкомісії комісії Андрій Москаленко дав доручення надіслати чергового листа власнику «Гранд Готелю» з вимогою демонтувати надбудову.

Зазначимо, власником «Гранд Готелю», що розташований в самому центрі Львова, є бізнесмен та депутат Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка Григорій Козловський. На початку цього року мерія вже просила його демонтувати скляну надбудову на даху готелю.

Також на проспекті Свободи біля «Гранд Готелю» обладнали парковку, через яку активісти протестували у листопаді минулого року. Згодом перед входом у готель встановили ще й дашок.

Сам «Гранд Готель» розташований відразу поруч із пам’яткою архітектури – Музеєм етнографії та художнього промислу.

Як відомо, Григорію Козловському належить винниківський футбольний клуб «Рух», заклад «Королівська пивоварня» та Винниківська тютюнова фабрика. Також він є співвласником будівельної фірми Avalon, яка зводитиме у Львові першу 25-поверхівку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *