ОСТАННІ НОВИНИ

Син чиновниці Львівської міськради ремонтуватиме туалети Ратуші за 750 тисяч

Олена Карп'юк

|

ЛКП «Ратуша-сервіс» 11 травня підписало договір з приватним підприємцем Назаром Сенівим на виконання робіт із реконструкції туалетів третього та четвертого поверху за адресою м. Львів, пл. Ринок 1, тобто у приміщенні Львівської міськради. Вартість робіт становитиме 750 тисяч грн. Про це пишуть «Наші гроші. Львів», посилаючись на сайт публічних закупівель Prozorro, передає Львівський портал.

 

Згідно із техзавданням, ремонт чоловічого та жіночого туалетів мають завершити до 30 червня. У кожному туалеті з підлогою зі штучного каменю буде по три кабінки, одна з яких для людей з обмеженими можливостями, по три умивальники з кранами на фотоелементах, по дзеркалу. У чоловічому туалеті також передбачено встановлення пісуара жолобом на фотоелементі та декоративної перегородки. У туалетах будуть дозатори для мила, сушки, тримачі для туалетного паперу і салфеток та музичний супровід (динаміки, підсилювачі, МP3 плеєри).

Окрім переможця участь у торах брав ще один підприємець Павло Журавльов, який пропонував виконати роботи дорожче на 5 тисяч грн. Вони також змагались під час закупівлі робіт з ремонту кабінету 115 у Львівській міськраді. Тут також Журавльов запропонував більшу на 4 тисячі грн ціну, а тому ремонтуватиме кабінет Сенів за 100 тисяч грн. За вийнятком цих двох договорів від 11 травня, Сенів замовлень не отримував, –свідчать дані Prozorro.

Підприємець Назар Сенів зареєструвався підприємцем лише 6 березня цього року. А тому може не мати необхідного досвіду. Замовник вимагав від учасників лист (довідку) в довільній формі з інформацією про виконання не менше одного аналогічного досвіду з аналогічним предметом закупівлі з копією договору і тд. Попри те, що Сенів такої довідки та підтверджуючих документів не надав, тендерний комітет не відхилив його пропозицію.

Сенів також не надав довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази із зазначенням найменування, року випуску, кількості, власне це чи орендоване майно. Він лише подав коротку довідку про те, що він має все необхідне для виконання договору.

Крім того, Сенів надав й нову тендерну пропозицію протягом 5-денного терміну після публікації наміру про укладення з ним договору, а тому невідомо, скільки коштуватиме унітаз чи умивальник.

Зазначимо, 30-річний Назар Сенів є сином провідного спеціаліста відділу обліку і розподілу житла управління житлового господарства Львівської міськради Марії Сенів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *