ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовця Держпраці, якого спіймали на хабарі, відсторонили від посади та обрали запобіжний захід

Юлія Шпак

|

Головному інспектору Держпраці на Львівщині, якого підозрюють у одержанні 1000 доларів США неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави, а також відсторонено від посади. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівської області.

 

«Встановлено, що підозрюваний вимагав та отримав від фізичної особи-підприємця неправомірну вигоду у сумі 1000 доларів США. Кошти призначались за не притягнення підприємця до відповідальності після проведеної у нього перевірки на предмет дотримання вимог законодавства про працю. Чоловіка затримано слідчими Нацполіції спільно зі співробітниками Служби безпеки України у Львівській області в порядку ст.208 КПК України», – йдеться у повідомленні.

Галицьким районним судом м. Львова зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі понад 105 тис грн, а також відсторонено від посади.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає до 10 років позбавлення волі з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскація майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *