ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали шістьох нелегалів з Туреччини

Дарина Смеречанська

|

За вихідні прикордонники відділу «Шегині» завадили шістьом мандрівникам з Туреччини нелегально потрапити до сусідньої Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у Західного регіонального управління ДПСУ.

 

У суботу прикордонники затримали двох турків на українсько-польському кордоні, які поза пунктом пропуску прямували через кордон.

Наступного дня шегинські прикордонники знову діяли по пошуку невідомих. На цей раз турків було четверо. Знову інформацію про іноземців, які прибули до прикордоння, передали пильні місцеві мешканці. За деякий час група реагування підрозділу разом з дільничним інспектором прикордонної служби затримали четвірку горе-подорожніх, як з’ясувалось згодом, громадян Туреччини. Троє чоловіків з документами, 1973, 1992 та 1993 років народження, та жінка без документів, зі слів 1990 року народження. Усі іноземці прибули в Україну легально, проте, не маючи європейських віз, далі за кордон вони прямували поза контролем. Наразі громадян Туреччини затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України, вчиненої групою осіб, прийматиме суд.
Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *