ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських водіїв закликають виконувати вимоги регулювальників, щоб не «влетіти» у штраф

Соломія Григор'єва

|

Патрульні поліцейські Львова проводять практичні заняття з регулювання дорожнього руху. Водіїв застерігають: невиконання вимог регулювальника караються штрафами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора, 11 травня, інспектори Управління патрульної поліції Львівської області розпочали практичну частину службової підготовки на тему: «Регулювання дорожнього руху». Так, на перехрестях вулиць Мельника-Коновальця та Липинського-Промислова світлофорні об’єкти перевели у режим жовтого миготливого світла, а організацією та черговістю проїзду займалися регулювальники.

Менш ніж за 2 години, патрульні винесли 5 постанов на водіїв, які проігнорували вимоги регулювальників та проїхали перехрестя, чим потенційно могли створити аварійні ситуації. На порушників винесли постанови за ч.2 ст.122 КУпАП, за що передбачено штраф у розмірі 425 гривень.


«Нагадуємо всім учасникам дорожнього руху (водіям, а також і пішоходам), що відповідно до правил дорожнього руху сигнали регулювальника є обов’язковими для виконання навіть якщо вони суперечать сигналам світлофорів, вимогам дорожніх знаків і розмітки.

Планові регулювання перехресть Львова будуть проходити і надалі, а тому просимо всіх учасників дорожнього руху нагадати собі п.8.8 правил дорожнього руху України (Сигнали регулювальника)», – повідомляють у поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *