ОСТАННІ НОВИНИ

В одному з львівських дворів патрульні виявили чотирьох осіб, які влаштували стрілянину по мішенях

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні виявили в одному з дворів осіб, які стріляли по мішенях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора, близько 21 години на телефон 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Чукаріна, між житловими будинками, четверо осіб стріляють з рушниці по мішені. Неподалік перебувають діти, які на це дивляться та можуть отримати ушкодження.

«Екіпаж патрульної поліції приїхав на виклик та дійсно побачив компанію, яка стріляла з гвинтівки по алюмінієвих банках. Інспектори підійшли до них та попросили пояснити свою поведінку. Особи повідомили, що не знали, що це протиправна поведінка та запевнили патрульних більше такого не повторювати», – йдеться у повідомленні патрульних.

Також, за словами громадян, гвинтівка є пневматичною та не несе загрози оточуючим. Патрульні з’ясували, що один із затриманих є неповнолітнім. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та батьків юнака.

Експерт вилучив гвинтівку на експертизу. Всіх учасників запросили до відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *