ОСТАННІ НОВИНИ

«Це не зрада»: Віталій Козловський прокоментував свій виступ у Росії

Юлія Шпак

|

Заслужений артист України Віталій Козловський пояснив свій виступ у Москві на концерті, присвяченому 9 травня. Він заявив, що таким чином «просував українську ідею і правду простим людям». Про це Віталій Козловський написав у Facebook.

 

«Я не заперечую своєї участі у концерті в Москві, присвяченому Дню Перемоги! За останні 4 роки я жодного разу не виступав в Росії і вважаю це недопустимим зі зрозумілих на те причин. Але коли від українців, які живуть у Росії, отримав запрошення виступити на концерті з нагоди Дня Перемоги – після тривалих сумнівів погодився. Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути та з іншої нагоди цього виступу я б собі не дозволив…», – написав він.

Також співак заявив, що сьогодні відбувається протистояння політиків між Росією та Україною.

«Протистояння політиків (саме політиків, а не простих людей!!!), яке відбувається нині і призводить до нової війни та смертей моїх земляків – це страшно, але це не має нівелювати історію та подвиг тих, хто переміг у 1945-му. Не має ставати на заваді порозумінню людей адекватних та думаючих.Тому я не відмовився від цього виступу. І коли під час концерту отримав записку «Украина, мы тебя любим! Пусть всегда будет мир!» – Я зрозумів, що зробив все правильно», – йдеться у повідомленні Козловського.

Окрім цього його словами принциповою умовою виступу в Москві було – «щоб його оголосили як Заслуженого артиста України».

«Я чесний перед своєю Батьківщиною-Україною. Я неодноразово виступав в зоні АТО і підтримуватиму свою країну в усьому і завжди. Я пишаюся званням Заслуженого Артиста України», – написав Козловський, зазначивши, що цькування він не боїться.

Також артист додав, що цим виступом він намагався «просувати українську ідею і нашу правду простим людям».

«І нехай зі мною хтось не погодиться, але вважаю, що донести правду щодо своєї країни і свого народу у такий спосіб, сказати відкрито на площі перед людьми – це не зрада»,- підкреслив Козловський.

Варто зазначити, що Віталій Козловський 18 травня мав би виступати у клубі «Галерея Лицарів».

Вчора Львівський портал повідомляв, що Заслужений артист України Віталій Козловський заспівав на концерті у Москві, присвяченому 9 травня.

Раніше Віталій Козловський похвалився спільною фотографією зі скандальною сепаратисткою, колишнім мером Слов’янська Нелею Штепою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *